Lágy és bársonyos íz a legjobb holland kakaóporral. Fogyasztható hagyományos forró kakaós csészében vagy hidegen kihagyhatatlan desszertként. Csokoládépor és félzsíros tej hozzáadásával csodálatos olasz stílusú forró csokoládé készíthető a kívánt sűrűségben.
Az Almar 1968 óta gondosan válogatja az összetevőket, hogy kiváló termékeket kapjon a legigényesebb ízek számára is.
Packonként egy adag étcsokoládé
a legjobb holland kakaóból készült 22/24-es minőségben
gluténmentes, allergénmentes, vegán fogyasztásra is alkalmas
kávézókban, éttermekben és szállodákban professzionális felhasználásra, valamint otthoni használatra is alkalmas
kényelmesen elkészíthető kávéfőzőben, gőzölőben, mikrohullámú sütőben, egyadagos csokoládéautomatában vagy otthon egy edényben.
összetevők: Cukor, kakaópor, kukoricakeményítő, vanillin, természetes aromák
Allergén információ: tejet tartalmaz
Kiszerelés: 1 tasak / 15 tasak egy displayben
Súly: 450g (15 tasak)
Készítette: Almar Drink & food srl (Olaszország)
Készítette: Almar Drink & food srl (Olaszország)
Készítés:
Keverjen össze 30g csokoládéport 100/120ml félzsíros tejjel. Forralja fel a keveréket a kávéfőző gőzében.
Főzzük fel a keveréket 30ml félzsíros tejjel.
Töltse a tasak tartalmát egy lábasba, keverje össze 120 g tejjel, és melegítse a kívánt állagúra. Öntse a kész étcsokoládét egy csészébe, és élvezze.