Lágy és bársonyos íz a legjobb holland kakaóporral. Fogyasztható hagyományos forró kakaós csészében vagy hidegen kihagyhatatlan desszertként. Csokoládépor és félzsíros tej hozzáadásával csodálatos olasz stílusú forró csokoládét készíthet a kívánt sűrűséggel.
>
Az Almar 1968 óta gondosan válogatja az alapanyagokat, hogy kiváló termékeket kapjon a legigényesebb ízek számára.
Packonként egy adag étcsokoládé
a legjobb holland kakaóból készült 22/24-es minőségben
gluténmentes, allergénmentes, vegán fogyasztásra is alkalmas
kávézókban, éttermekben és szállodákban professzionális felhasználásra, valamint otthoni használatra is alkalmas
kényelmesen elkészíthető kávéfőzőben, gőzölőben, mikrohullámú sütőben, egyadagos csokoládéautomatában vagy otthon egy edényben.
összetevők: Cukor, kakaópor, kukoricakeményítő, vanillin, természetes aromák
Allergén információ: tejet tartalmaz
Kiszerelés: alumínium szigetelőtasak
Súly: 1000g
Készítette: Almar Drink & food srl (Olaszország)
Almar Drink & food srl (Olaszország)
Készítés:
Keverjen össze 30g csokoládéport 100/120ml félzsíros tejjel. Forralja fel a keveréket a kávéfőző gőzében.
Keverjen bele 30ml félzsíros tejet.
Töltse a tasak tartalmát egy serpenyőbe, keverje össze 120 g tejjel, és melegítse a kívánt állagúra. Öntse a kész étcsokoládét egy csészébe, és élvezze.
Készítési mód:
Keverjen össze 30 g csokoládéport 100/120 ml félzsíros tejjel. A keveréket főzze meg a kávéfőző gőzölőjében.